Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Ενα ομορφο Ταξίδι Στην Υπέροχη ΒραζιλίαΣτη Βραζιλία οι ξέφρενοι ρυθμοί δεν σταματούν ποτέ. Το γλέντι και ο χορός, είναι μέσα στο αίμα των βραζιλιάνων, ειδικά στην περίοδο του καρναβαλιού, με τη σάμπα να έχει τον κυρίαρχο ρόλο.


Εάν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι στην υπέροχη Βραζιλία, διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβεται γιατί αξίζει τον κόπο.

Στην Βραζιλία, θα βρείτε υπέροχα μέρη για διασκέδαση, φαγητό, φανταστικές παραλίες και πανέμορφα ξενοδοχεία.


Διασκέδαση και κλαμπ

http://media.premiumtimesng.com/dev/wp-content/files/2013/01/club-scene.jpg

Στο Σάο Πάολο, υπάρχουν πάρα πολλά κλαμπ, όπως είναι το Matrix και το Skiper, που είναι και τα πιό κοσμοπολίτικα στην πόλη. Πάντως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε καλό κλαμπ, σε πόλη κοντά στον Ατλαντικό.


Φαγητό

http://southamericanexperts.files.wordpress.com/2010/02/food_brazil_table.jpg

Ένα πολύ γνωστό φαγητό στη Βραζιλία, είναι τα φασόλια με κρέας (κασάτσα). Ψωμί δεν θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα, αφού αντί γι'αυτό, τρώνε ρύζι. Επίσης χρησιμοποιούν και πολλά μπαχαρικά.

Παραλίες

Jandaíra, Brazil


Praia de Boa Viegem Brazil


Jericoacoara Brazil

Διακοπές στη JERICOACOARA ( Βραζιλία)

http://cdn1.rio.com/wp-content/uploads/copacabana-beach-rio-by-fabiola-bezerra.jpg

Θα έχετε ακούσει για την περίφημη Κοπακαμπάνα. Αξίζει να την επισκεφτείτε, αφού είναι και η πιό πυκνοκατοικημένη παραλία στον κόσμο. Άλλες πανέμορφες παραλίες στο Ρίο είναι η Πεπίνιο, η Φλαμένγκο, η Ιπανέμα και η Απροαντόρ. Νοτιότερα, περίπου 600 χιλιόμετρα, υπάρχουν οι παραλίες της Σαλβαντόρ ντα Μπάχια.

Αξιοθέατα


Στην Μπραζίλια που είναι και η πρωτεύουσα, δεν έχει κάτι σημαντικό να παρουσιάσει. όμως μπορείτε να δείτε τον περίφημο λόφο Κορκοβάντο με το άγαλμα του Χριστού. Υπάρχει και η πόλη Ολίντα, που θα σας εντυπωσιάσει με τη ζωντάνια της, καθώς έχει πολλούς καλλιτέχνες και φοιτητές


Καταρράκτες Ιγκουασού

Οι καταρράκτες Ιγκουασού βρίσκονται στα σύνορα Αργεντινής και Βραζιλίας.
275 καταρράκτες, των 2,7 χλμ, τα νερά των οποίων πέφτουν στον ποταμό Ιγκουασού σε μια μεγαλοπρεπή επίδειξη κάλλους και δύναμης. Η πλευρά που ανήκει στην Αργεντινή βρίσκεται στο χαμηλότερο τμήμα των καταρρακτών και μπορεί να το απολαύσει κανείς από μια βάρκα αλλά και με τα πόδια. Η πλευρά που ανήκει στη Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή των καταρρακτών και εδώ μπορείτε να δείτε τους καταρράκτες από ψηλά σε όλο τους το μεγαλείο.

Αμαζόνιος
Υπάρχει μια πόλη δίπλα στη ζούγκλα του Αμαζονίου, απ΄ όπου θα ξεκινήσετε. Ο Αμαζόνιος είναι τεράστιος με πλούσια βλάστηση, πολλά και διαφορετικά είδη ζώων και πουλιών. Θα συναντήσετε και πολλές φυλές Ινδιάνων, που κινδυνεύουν με εξαφάνιση και τις προστατεύουν οι οικολογικές οργανώσεις, όπως και πολλά είδη ζώων επίσης.


Βραζιλία σημαίνει ποδόσφαιρο


Δεν θα συναντήσετε μέρος όπου δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Σε αλάνες, στις παραλίες, όπου οργανώνουν και beach soccer. Ακόμα μπορείτε να επισκεφτείτε και το μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου, το Μαρακανά. Η Βραζιλία, ανέκαθεν έβγαζε καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Ρονάλντο, τον Ρονανλντίνιο, τον Ρομάριο και φυσικά τον μεγάλο Πελέ.


www.omorfataxidia.com/